hans-en-nel-huttentocht-maken-in-oostenrijk-route-ebook-tips

Over Hans & Nel

Als wij - Hans & Nel - elkaar leren kennen, delen we onze liefde voor de bergen. Vrijwel alle vakanties brengen we er door. En diezelfde bergen brengen ons op het idee om - met hard sparen - een vakantieappartement in Zwitserland te kopen. Zo kunnen we nog vaker in de bergen zijn.


Wonen en werken in de bergen

Tijdens de vele wandelingen die we in Zwitserland maken, komen we op het idee om voor langere tijd naar de bergen te verhuizen en werken een plan uit. Vijf jaar later wordt deze wens werkelijkheid: in 2009 verhuizen we met onze twee hele kleine kinderen naar Oostenrijk.


wintersport-kinderen-kindvriendelijk-kleinschalig-skin-appartementen-rauris-de-berghut-winter

We starten in het mooise Rauriserdal  een plek voor ontmoeten, inspiratie en bergbeleving te beginnen: deBerghut.com. We leren dat je hart volgen niet altijd makkelijk is, dat hobbels nemen erbij hoort en je juist verder brengt.


Onze eerste huttentocht in 2013

Inspireren, ontmoeten en bergbeleving zijn onze kernwaarden en veel dingen die we doen, raken deze waarden. We ervaren zelf de kracht van de bergen. Dat gevoel delen we graag. 


We maken in de zomer van 2013 een eerste huttentocht met onze kinderen. Ze vinden het super. We realiseren ons dat het uitstippelen en lopen van een route voor ons veel makkelijker is dan wanneer je in Nederland of België woont.


We besluiten onze gelopen huttentochtroutes uit te werken in ebooks en stellen deze beschikbaar via huttentochtmetkinderen.com

huttentocht-met-kinderen-oostenrijk-ebook-hans-en-nel

Ebooks huttentocht met complete route

Begin 2019 ontstaat het idee om onze huttentochtebooks ook aan te gaan bieden voor volwassenen. We werken langzaamaan toe naar dit idee en het 10-jarig bestaan van huttentochtmetkinderen.com vinden we een mooie gelegenheid om HuttentochtOostenrijk te wereld in te brengen. 


In elk ebook beschrijven we uitgebreid de routes van de huttentochten die je kunt maken. Daarnaast delen we ook extra weetjes, een paklijst, een reserserveringsinstructie en openbaar vervoer beschrijvingen naar het startpunt van de huttentocht. 


Zonnige berggroet,
Hans & Nel


PS: we hopen dat je net zo veel plezier beleeft aan de huttenochten als wij!

Nog meer Hans en Nel-concepten